11.07.2007

palyaço bi güldürür ben bin ağlarım


aynada kendi yansımasına bakhmalı insan ki karşılaştığı bu yüzle hesaplaşmayı öğrenebilsin..verilen kararlarının acısını;bi zamanlar aşık olduğun edalı bakışları tozlu bi arşive kaldırabilir miydin..evet diebilirdim ama kendimi bile kandıramadığımı farkettim..ne de olsa ben o kadar da iyi biri değildim:)
zaman damla damla akıo..sessizliğim can yakıodu ama içim hala gülüo..bi yağmurları;bi seni suratsız görmeyi sevmediğimi hatırladım..palyaçoları komik bulmam tam tersi trajik gelir ki kendim hüzünlü görünürüm aslen özümde komik biriyim..ruhum çelişkili sayılmaz..sadece sıradan değilim..
simidin dişlerimin arasıra girmesine sinir olduğum için onu poğaçaya tercih ediosam nie ruhuma diğer konularda eziyet ediorum bilemiorum..canım ne zamandır kaat helwa çekio ama yiyemiorum.bin tane karar versem de vazgeçtiğim gibi sewdiğim kişilere onlarsız yapamadığımı söleyemeden yaşayamıorum..
kendimi bazen cokh sewiorum ama çoğu zaman anlaşamıorum:)yeşil;sırtı açık bi bluz almayı ne kadar cokh zamandır istiyorum..benim tatil zamanım gelmiş..annemin çay demleyişini..anneannemin beni her görüşünde gözlerinden akan damlalara kıyamayışımı özlesem de gitmem lazım.yavaş yavaş hayatta demlenmeyi;vazgeçebilmeyi;az sevildiğini kabullenmeyi;nası davranmam gerektiğini;karşımdakini boğmamayı;ona dalarken boğulmamayı öğreniyorum..
cokh sevinme..kıs kıs gülme..ben adam olmam..böle diorum ama ıhh ıhh..ben kendimi biliorum..
böle bil:ne yaşamaktan;ne sewmekten vazgeçiorum..çünkü sewmenin ruhumda bıraktığı o tada bayılıorum:)

10 yorum:

Bulsara dedi ki...

Yaşamanın verdiği acımtrak bir gülümsemeyi seviyorum der gibiydim sanki kelimeler gözlerimin önünden geçerken.

вuяcynι dedi ki...

Yaşadıkça;ağladıkça;çoğaldığını zannedip azaldığını anlayınca bile gülümsemeyi sew..hayatı ondan cokh..kelimeler geçer rüyalarımdan..ben aslında ne hayattan anlıorum ne askhtan falan filan:)

Adsız dedi ki...

Ayna karşısında ki rahatlığın hayat karşısındaki rahatlığını belli eder..
Ayna karşısında zaman geçirememek kötüdür..
Sevmekten de yaşamaktanda vaz geçemez insan..
İnsan yaşamayı sever ilk başta yaşadıkçada yaşadığı hayatta gördüklerini sever..
Sevmek yoksa hayatta yoktur...

. dedi ki...

pense pense kutu!

aylak adam dedi ki...

bu çelişkiler hep bize özgü. çelişkilerin nesliyiz biz, en acıklı haliyiz insanlığın. hepimiz, böyleyiz. bakkal amcadan ekemk isterken elimizle seçer ama aslında içten içe kızarız kendimize. yine de vazgeçemeyiz.

вuяcynι dedi ki...

yüxexerotonin..

aynanın karşısında olduğumdan daha rahatım hayat karşısında ki ben:)..ki insanoğlu bilir bi kendisine sözün geçeceğini..yansımam da ve bizzat kendim ne büyüyen ne de vazgeçebilen biriyim..kendimden cokh hayatla pazarlık halindeyim çünkü ben bi gün kazanacağımı bilirim..

вuяcynι dedi ki...

bitter melish..

kutu kutu pense..
ayvayı yerse..hatun-i bucu ne yaptığını bi bilse..:S

zaten hayat kolay olurdu:)

вuяcynι dedi ki...

aylakadam..

ne istediğini bilmeyen ya da bildiği halde yapamayan zavallı bi neslin çocuklarıyız diycektim ama asıl zayıflığı bunu söleyerek yaparım die vazgeçtim:)

ayıp ediorus! bakh söleyince sen farkettim..demek ki napıomuşuz bi dahakine pençelerimizi ekmeğe uzatmayıp bakkal amcanın kendisinden istiyoruz..susam sokağı çocuklarından olduğumu hatırladım iyice.vagzeçmiyorum.ben inatcı bi çocuğum..

bi'havalarbi'seyler dedi ki...

kendiyle anlaşabilen insan şuana kadar çok az gördüm ve ben de onlardan biri değilim. O yüzden benim lugatımda kendiyle anlaşabilen insana megaloman derler ;)

Hamiş: Şu artist fotolarını buraya koyacağına telefonunu isteyen dost canlısı insanlara bir şans tanımayı öğren.. ahahaha... çok gıcığım :D

вuяcynι dedi ki...

ömürcek hanım:)..

bana megaloman da diolar onları napıcaz bakalım diorum ve kendimle anlaşamıorum;benim derdim en çokh kendimle..ben kendimi biliorum:)

Hamiş:Dost canlısı o insanların ben niyetlerini biliorum:) erkek=sorun o sebeple vermedim..gıcıksın efet:D öldürcem seni..şans tanıyaymışım..lan bana kim şans tanıdı:D:D:D

artistim ve yalnızım..canıma değsin..değilim ben dost canlısı:)