16.06.2007

gökyüzü mü daha mavi sen mi


Pencereden baktığımda aşağıya doru süzülen ekmek kırıntısı misali düşürmeye korkuorum içimden seni..baktım doyamadım yorulamadım paramparça doğradım da içimi ikimizden bi bütün çıkaramadım..vur duvarlara kafamı kıvılcımlar çıkart..ben laftan anlamadım..

Kırmızı yakışsa da içime Sen siyahlara bürünme..Sevdiğim adam sıkı tutun..içimden başka bi yerlere sakın ha uçup gitme..Bi bisikletim olsa ..önünde senin topladığın papatyaları koyduğum bi sepet..Mor bi kurdele bağlasam ucuna..Kır ne duruyosun kiliti..anahtara hacet yokh o zaten yüreğimin ucunda..

Her güne yeni bi tad sığdırıyorum Sensizliğimin canını bazen bilmeden acıtıyorum..Ben kimseye küsemem Rüzgarda bile duramam ya kırılır düşersem..Sahil kenarında denizin tuzu saçlarımda olsa..Yine de zamanım sensiz anlamsız..Olmasan öle kızgın,küşmüş,yılgın bile bakhmasan yaşayamam iki cansız..

Günlerim geçerken şarkılarda bi keman sesine takılıversem..Aynı anda aynı notada sen de beni düşünsen..Ruhumdaki bu arabesk yana;seninle anlamını bulan eksik takvim yapraklarına bayılıyorum..kaçırma gözlerini sakınma sözlerini..sevdiğimi bu sefer birazcık anladın gibi:)

4 yorum:

şiirler dedi ki...

yazıların bana keyif veriyor..

. dedi ki...

ya ben gökyüzü isem..?

Adsız dedi ki...

bence sen daha mavisin :)

вuяcynι dedi ki...

merdümgiriz;

senin de kelimelerin nasıl anlatsam iyi yapılmış bi çöreğin üstüne dökülmesi unutulmamış bi pudra şekeri misali..!

bitter'melish;

gökyüzü olmayacak kadar şeffafsın sen;)

abaküs;

turuncuya çalıom bazen siyaha..dediğin gibi olsam..mavi olabilsem ya:)