14.06.2007

sol yanağımdaki gamze senin..


Tek kişilik bi hayata iki bilet var elimde..Kaçıyor tren..sen biliyorum sonunda yetişcen..Geç kalmaktan korkmuosun..Gözlerime bakıp bakıp derinlere dalıyorsun..Olmaz benden mavi diyorsun ben griyken sen nie inat ediyorsun ..
dön dolaş gel yine buraya..içimde yer var sen uzakta durma..kızgınlığımdan dünya duruyo..zamanımı da beni de hiçe say..yeter ki sen yorulma..bensizlikte ruhunu doyur rahatla..herşeyi görebilir bambaşka bi zamanda başkasının omzuna yaslabilirdim ama seni sevdim..pişmanlıklarımın ben üstüne kilit çektim..keşke sen de benim kadar cesaretli olabilseydin..
dışımdan konuşuorum içim bi o kadar suskun..beni sevdiğini sölemekten mi daha çok korkuyosun yokhsa adımın senin içinde yankılanmasından;dışında anılmasından mı bilemedim..İstanbul!a,seni yüreğimin ortasında taşıdım getirdim çoğalıyorum seninle bile burda..Sol yanağımdaki seni görünce beliren o gamze senindi..Sen onu bile farketmedin ben oysa..

2 yorum:

Huzunbazz dedi ki...

Sen hich fark etmedin o kucucuk ask tohumunu gonlumde filizlenen..Suskunlugumu fark etmedin cıglıkların arasında hislerimiz okadar farklıydiki aslında....

вuяcynι dedi ki...

Sen hich fark etmedin seni hatırlatıo die o şarkıyı sayısını bilmediğim kadar çok dinleyişimin özleminden..Sessizliğimi fark etmedin bu kadar gürültülü olduğu halde hislerimiz o kadar farklıydı ki..aşıktım ben sana aslında..sen oysa..