29.06.2007

yeniden küllerinden doğar mıyız ki...


Başladığı hikayelerin sonunu bilemeyen yazarlar gibiydim-ki ispatıdır-Sana aşık olacağımı en başında da bilememiştim..Bildiğim herşeyi unutup seninle başlarken kimseyi sana benzetmemiştim..Sanırım yanımda oturan çocuk gibi rüzgarda gözleri sulanan;metro geçerken korkup çığlıklar atan bir oğlan çocuğum olsun istemiştim..Oysa ben senden önce erkek çocukları da sevmezdim..


Bir gece ansızın dokundum anlamadın ama rüyandaki bendim..Kalbin boş mu dolu mu sormadan içeri girdim..Bazen sessizliğim ölü evine benzedi Bazen sesli düşünüp çok içerledim..Galiba seni ben ekmeği suya bandırır gibi ruhuma yedirdim..


Saat sensizliği çeyrek geçiyorken Şimdi:


Mecnun pes edip kum saatini çevirdi..Leyla onu tuttu ama kırıldı şişe..Yetişemediyse de devam dedi.Galiba herşeyi yaktık..Biliyorum çok yazık olucakh küllerimizden doğamazsak geri..

4 yorum:

bi'havalarbi'seyler dedi ki...

erkek çocukları sev boşver. kız çocuğu senle yarışır, makyaj malzemelerini berbat eder, elbiselerini dener... bücür bela kısım..

alırsın o saçları yana doğru ıslak tarakla taranmış, askılı kısa pantolonun altına beyaz spor ayakkabı giydirilmiş, kırmızı papyonu olan yeşil gözlü bücürü, oturtursun yanına minibüste, tekerleğe de birkaç sevgi parçaçığı sıkıştırdın mı... ben de yerim onu o zaman :)

bi'havalarbi'seyler dedi ki...

sen ona atkı ör üşümesin diye, o üşüdüğünü bildiği halde ellerini tutmaktan kaçınsın!

sen onu üşütmicen diye kendi ruhunu üşüttün, farkında mısın?

вuяcynι dedi ki...

ömürcek!iM..

kız çocuklarını seviyorum ben! saçlarını tarayıp örükler yapabileceğim;yamuk olunca elbisesi bana bağırcak;süslü,küçük bi cadı..senin oğlun olsun..kızıma mor kurdaleli bisiklet alsın..o binmezse de ben binerim lan:)

ben geçtiğim yoldan bin kere geçsem de atkıyı bir kez ördüm..bir kez örerdim bi kere daha değil..annem ruhuma o çorabı geçirmişti ya..unutmadım..askha lanet bile okumayacakh kadar iyiyim..nasılsa biliorum artık bu oyunda yokh kazanan..ruhumu sardım ben bomba gibiyim:)

bi'havalarbi'seyler dedi ki...

ha şöyle... sevindim :)