20.01.2009

büyüdüm bulut oldum !


Özgürlüğüne ait kanatların üstünde kaybettiklerinin ağırlığı duruyorsa kazandıklarınla yüzleştir onu.Bir bulut beyazlığı koy.Yakasına zafer işareti iliştirip naftalinle.Bir sarhoşluk etkisinde olmalı gülümseyişim aşıkken.Ellerini üşüyorken bile sana ödünç veremeyen parçalanmış hikayelerin kahramanlarıyla mutluluk oyunu oynamak.Komik.Kelimelerine küsme kadınım.Zira onlar çok güzeller.
Hevesim, kalbim ve hayallerim beni tamamlayan birer yap-boz parçaları gibiydiler önce,hepsinin birden kırılmasıyla dağıldık.Özürler yazıldı kara kaplı deftere.Sabahlara kadar akılda kurulan kabullenemeyişler turşu çıkarmadı ki ben gözlerimden akan tuzlardan da koymuştum oysa.Tadına varamadığımız anların hayıflanmaları bile üzemiyordu beni.Şaşkınlığım kendime şaşıramıyor olmamdan.Bu gün benim doğum günüm olsun her şey yerli yerindeyse.Olmaz mı_?
Olsun çünkü
Kadının sensiz
Hırçın bu gece ..

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Öyle işte...
(L)

an(ı)lık dedi ki...

iadeyi ziyeret benikisi:)günün mutlu olsun öyleyse..merhaba..

Adsız dedi ki...

çok edebi kişiliklersiniz...

kukla dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
. dedi ki...

burcyni tarafından bulut edilen tüm damlalar yerin dibine iade edildi.
Tarih: 25.Oca.2009. saat: 06:03

. dedi ki...

sana 1 adet kahverengi bonibon
en çikolusundan.

soldansay dedi ki...

(bkz: hırçın hatun) :F

soldansay dedi ki...

evet sayın seyirciler şimdi bir son dakika haberini iletiyoruz: yeni bonibonlar isteyen yaklaşık 150 blog okuyucusu, Haydarpaşa-Adapazarı seferini yapan treni kaçırdı! Kaçırılanlar arasında burcyni'nin de bulunduğu ve yeni yazıların bu yüzden gelmediği tahmin ediliyor. Yetkililer bu konuya ilişkin yoğun kamuoyu ilgisi üzerine yayın yasağının gelebileceğini söylediler.

Adsız dedi ki...

olmamasının en büyük nedeni sensin...

Adsız dedi ki...

ne çok konuştunuz arkadaş yaa...

Huzunbazz dedi ki...

Aşk zaten baslı basına bir sarhoşluk hali..

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsun yeni teman =)