16.09.2007

bi minicik masal


Rengarenk bi yaşamın siyah beyaz görüntüsü gibi hissetmeyi sewmiorum tıpkı değer verdiğim insanların bana sırtlarını dönmekteki inatlarını anlayamadığım gibi..bu iki cümle arasındaki uçurumu bildiğim halde ikisini aynı cümlede kullanmaya çabalayışımı..ve anladığım herşeyin bambaşka anlamları anlattığı için anlayamayışımı..
Bu kadar yol gitmiş olduğum halde hiç yürümemiş gibi hissetmeyi sewmiorum tıpkı kahvenin içine süt katılmamış olanı sewemediğim gibi..gördüğüm bi iğne battı içime;canımı yaktı.sinirlendim yokh sadece üzüldüm.onun için -di li geçmiş zamanmışım anladım..ellerimdeki boşlarla "dimdik" gitmem gereken o yolun uzunluğunun farkındayım..
Masalları çok sevmeme rağmen bana hiç yazılmamış gibi hissetmeyi sewmiorum tıpkı pazar günlerini sewemediğim gibi.. yağmurlu olanlarını..bi gece öncesinde gördüğü kabuslardan ve ağrıyan dişi yüzünden sağ yüzünü hissetmemeyi.sona üzülmüorum biliorum nasılsa benim sol yüzümde gamze olduğunu..sen görmedin..ağladım azcık..bilme bu seferlik içimde kavrulduğunu..
pazar günlerinden nefret ederim..şehrim dursun ben yakında gidiyorum..
ve bu gün gülümsemeyi hiç sevmiorum
bana bi masal anlat..minicik olsun..başımı gögsüne dayayıp uyumayı seviorum..

10 yorum:

Adsız dedi ki...

cidden çok güzel bi yazı

вuяcynι dedi ki...

nilaygksll..

çok teşekkür ederim:)

şiirler dedi ki...

gayet başarılı ve buna ziyade daha kısa olan yazılarından daha okunası olduğunu söyleyebilirim. bir dip not söylemekte de fayda var hani bir atölye ya da dernek çatısı altında edebiyat çalışmalarına katılma düşüncen var dı ya, bunu kesinlikle yapmalısın ama bir an önce v yerine w ve "..miyorum" yerine "miorum"'lardan kurtulmalısın çünkü edebiyatla haşır neşir olmuş bir çok insan sırf bu yüzden yazılarından kaçabilir...

вuяcynι dedi ki...

merdümgiriz..

önerilerini dikkate alacağım.teşekkürler:)

bu yazının her satırı bambaşka bi şeyi anlatıyorken onların arasında kaybolmayı sevdim..

evet ben bu yazıyı hüzünlü olmasına rağmen sevdim..

gerçekti çünkü..

U'ur dedi ki...

ne hayırdır ne keramet ama bu sefer bende sevdim yazıyı hehe :P

Adsız dedi ki...

güzel bir yazı.Tebrikler!

-blogunu takip eden şahıs-

вuяcynι dedi ki...

U'ur..

sen bile sevdiysen güsel olmuş demek ki:P

вuяcynι dedi ki...

blogumu takip eden şahıs..

teşekkürler!

kirmizi dedi ki...

ben de ''w'' ve ''miorum'' kısaltmalarının kullanılmasına karşıyım. hadi sms'de, msn'de yazarsın ama bu tarz yazılarda yazılmamasını düşünüyorum

:)
yazılara devam, güzeller

вuяcynι dedi ki...

kırmızı..

dikkate alınacaktır:)

teşekkürler..